Moderne loungetuin

Deze moderne loungetuin biedt ondanks het kleine formaat toch alle ruimte om lekker te tafelen en samen te genieten van een drankje op het loungeterras tussen het groen.

De twee terrassen worden door een groene ‘wolk’ van buxusbollen in basaltsplit van elkaar onderbroken. De solitaire boom zorgt niet alleen voor groen in de hoogte maar ook voor meer geborgenheid op beide terrassen. In het split liggen staptegels die de verbinding hiertussen vormt en het geheel een speelse aanblik geeft. Voor de tuinmuur staan drie strakke witte plantbakken die de luxueuze uitstraling in de tuin extra versterkt. ‘S avonds worden deze aangelicht en samen met de boom vormen ze dan een fraaie blikvanger in de tuin.


Moderne loungetuin
Categorie
Kleine tuin
Perceel oppervlakte
55 m²
Wensen opdrachtgever
Onderhoudsvriendelijk
Moderne strakke vormgeving
Keramische tegels in stroken
Verlengstuk van de woonkamer
Plek voor eettafel en loungeset

Plattegrond tuinontwerp

3D animatie

Fotogallerij

De opdrachtgever aan het woord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque ut magna a risus lacinia tempor. Aenean ultrices erat nec sem sollicitudin.

Maecenas eu arcu ligula. Curabitur nibh urna, molestie in pulvinar vel, aliquam ac leo. Aenean vel rhoncus nulla. Ut mauris mauris, mollis sed dictum aliquet, convallis vel risus. Aenean ut ante ut risus consectetur egestas. Pellentesque lacinia ex interdum.


– Familie Jansen

Neem contact op

Heeft u een uitdaging voor mij, of heeft u vragen over mijn diensten?

Neem dan gerust contact op.

Contact
© 2023 De Tuin In Disclaimer Privacyverklaring Ontwikkeld door Infused
facebooklinkedincrossmenu