‘Loper’ van steigerhout

Achter de woning ligt een zonnige L-vormige tuin. Het gebruik van robuuste en pure materialen in het interieur is buiten doorgetrokken. De aanwezige dakplataan in de tuin diende gespaard te blijven.

Deze is opgenomen in het ontwerp en heeft een prominente plaats gekregen in de houten ‘loper’ van steigerhoutplanken. De gemetselde plantbak met houten zitrand, en de tuinmuurtjes geven een speelse variatie in de hoogte waarbij de ‘loper’ van steigerhout alles met elkaar verbind. De betonnen U-elementen dienen als informeel zitelement en opslagruimte voor haardhout. De weelderige textuur van de beplanting van onder meer siergrassen en bamboe vormen een mooi luchtig contrast en zorgen voor het groene aspect in de tuin wat zeker niet ontbreken mag.

Publicatie in Tuinontwerp magazine

Het magazine Tuinontwerp heeft een mooi artikel geschreven over dit project.
Klik hier om deze te bekijken.


‘Loper’ van steigerhout
Categorie
Kleine tuin
Perceel oppervlakte
75 m²
Wensen opdrachtgever
Onderhoudsvriendelijk
Strak
Robuuste materialen
Bestaande dakplataan handhaven

Plattegrond tuinontwerp

3D animatie

Fotogallerij

De opdrachtgever aan het woord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque ut magna a risus lacinia tempor. Aenean ultrices erat nec sem sollicitudin.

Maecenas eu arcu ligula. Curabitur nibh urna, molestie in pulvinar vel, aliquam ac leo. Aenean vel rhoncus nulla. Ut mauris mauris, mollis sed dictum aliquet, convallis vel risus. Aenean ut ante ut risus consectetur egestas. Pellentesque lacinia ex interdum.


– Familie Jansen

Neem contact op

Heeft u een uitdaging voor mij, of heeft u vragen over mijn diensten?

Neem dan gerust contact op.

Contact
© 2024 De Tuin In Disclaimer Privacyverklaring Ontwikkeld door Infused
facebooklinkedincrossmenu