Eigentijdse tuin met authentieke accenten

Achter deze jaren 30 woning ligt een diepe achtertuin met als blikvanger een grote overkapping met prachtige oude gebinten die duidelijk karakter geeft aan de tuin.

De lengtewerking van de tuin wordt doorbroken door middel van een eiken houten pergola die hierdoor meer accent legt op de breedte van de tuin. Aan weerskanten van de tuin staan wintergroene steeneiken om hoogte in de tuin te creëren. Alle bomen en plantbakken worden in de avonduren van onderuit aangelicht. De plantbakken zijn strak vormgegeven en bieden een mooi contrast met de authentieke uitstraling van de overkapping en de weelderige beplanting.


Categorie
Kleine tuin
Perceel oppervlakte
120 m²
Wensen opdrachtgever
Rust en eenheid creëren
Ruimte voor meerdere terrassen
Onderhoudsvriendelijk
Gazon
Tuin optisch breder maken

Plattegrond tuinontwerp

3D animatie

Fotogallerij

De opdrachtgever aan het woord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque ut magna a risus lacinia tempor. Aenean ultrices erat nec sem sollicitudin.

Maecenas eu arcu ligula. Curabitur nibh urna, molestie in pulvinar vel, aliquam ac leo. Aenean vel rhoncus nulla. Ut mauris mauris, mollis sed dictum aliquet, convallis vel risus. Aenean ut ante ut risus consectetur egestas. Pellentesque lacinia ex interdum.


– Familie Jansen

Neem contact op

Heeft u een uitdaging voor mij, of heeft u vragen over mijn diensten?

Neem dan gerust contact op.

Contact
© 2020 De Tuin In Disclaimer Privacyverklaring Ontwikkeld door Infused
facebooklinkedincrossmenu